I-a oferit o băutură unei tinere în oraş, iar peste două săptămâni i-a cerut banii pentru ea

I-a oferit o băutură unei tinere în oraş, iar peste două săptămâni i-a cerut banii pentru ea
Abby Fenton, o studentă în vârstă de 18 ani, a ieşit cu prietenii în oraş într-un weekend. Au mers într-un pub, iar acolo un bărbat s-a oferit să-i ofere tinerei o băutură. Abby a acceptat un pahar de vodcă cu cola. Cei doi au făcut schimb de numere de telefon, iar fiecare şi-a văzut de treaba lui. 
 
Două săptămâni mai târziu, tânăra s-a trezit cu un SMS de la un necunoscut. „Bună, sper să nu te superi iubire, dar îmi poţi transfera înapoi cele 6,50 lire?”, era mesajul. Iniţial, Fenton nu a ştiut de la cine a primit SMS-ul, dar apoi şi-a dat seama, după ce a primit mai multe detalii, că bărbatul întâlnit în pub dorea înapoi banii pentru băutura pe care i-a oferit-o. 
 
 
Abby i-a cerut contul şi i-a virat banii. Întâmplarea s-a viralizat însă, după ce tânăra a publicat conversaţia pe o reţea de socializare. „A fost unul dintre cele mai jenante momente din viaţa mea”, a declarat tânăra. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video