„Kim Photoshopian”: O utilizatoare celebră de Instagram neagă că foloseşte programul de editare foto

„Kim Photoshopian”: O utilizatoare celebră de Instagram neagă că foloseşte programul de editare foto

Un model de origine rusă din Los Angeles a devenit subiect de glume pe internet după ce a declarat că nu a folosit niciodată Photoshop pentru pozele pe care le pune pe Instagram, unde are peste 5 milioane de fani. „Mă menţin în formă mergând de patru ori pe săptămână la sală. Nu mănânc carne şi fast food şi aleg o dietă sănătoasă. Şi nu folosesc Photoshop”, a spus ea.

 

Anastasia Kvitko, în vârstă de 22 de ani, a fost numită „fata prostuţă”, „Kim Airbrushian” sau „Kim Photoshopian”.

Dezbaterea a început în această săptămână după ce Anastasia a publicat poza ataşată. „Mult prea mult Photoshop”, au comentat mai mulţi utilizatori de Instagram. Kvitko a spus că nici măcar nu ştie să folosească programul de editare foto, dar cei pricepuţi în Photoshop i-au demonstrat că pozele sale sunt mult prelucrate.

 

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult