Modelul Playboy care a publicat pe Snapchat o imagine nud cu o femeie de 70 de ani riscă să ajungă la închisoare

07.11.2016
Modelul Playboy care a publicat pe Snapchat o imagine nud cu o femeie de 70 de ani riscă să ajungă la închisoare

Procurorul-şef din Los Angeles a anunţat că pe numele lui Dani Mathers, un fost model Playboy, a fost deschis un dosar penal. Tânăra este acuzată că a încălcat dreptul la intimitate şi viaţă privată al unei femei de 70 de ani.

 

Mathers, care a fost Playmate of the Year în 2015, a pozat la vestiarul unei săli LA Fitness o femeie de 70 de ani în timp ce se schimba, iar apoi a publicat imaginea pe Snapchat cu textul: „Dacă eu nu pot să nu văd asta nici voi nu puteţi să nu vedeţi”. Ea lăsa să se înţeleagă că o femeie de 70 de ani nu ar trebui să se dezbrace în vestiar în faţa altor persoane.

 

Incidentul s-a petrecut în luna iulie a acestui an.

 

 

Imaginea respectivă s-a viralizat şi i-a adus multe necazuri lui Mathers. Procurorul a anunţat că modelul riscă să petreacă şase luni după gratii. Mai mult, sălile de fitness LA Fitness i-au interzis accesul tinerei în incintele lor.

 

Dani Mathers şi-a cerut scuze în public pentru fapta ei şi a şters imaginea respectivă la scurt timp după ce a publicat-o. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video