Un interviu de job bizar pe WhatsApp

Un interviu de job bizar pe WhatsApp

O adolescentă în vârstă de 18 ani a intrat în legătură, pe WhatsApp, cu un avocat care avea nevoie de o menajeră. La scurt timp după aceea a fost hărţuită de bărbat. În primul rând acesta i-a cerut o poză pentru a vedea cum arată. Când l-a întrebat de ce are nevoie de aşa ceva pentru un post de menajeră, acesta i-a spus că doreşte ca femeia pe care o angajează să fie o tânără care arată bine, deoarece acest lucru dă bine pentru un om de afaceri cu reputaţia lui. Avocatul, care nu şi-a dat numele real în conversaţie, a făcut şi o remarcă legată de poza primită: „Arăţi fierbinte în acea rochie”.

Apoi a adăugat că preferă o faţă drăguţă în defavoarea unei femei muncitoare.

 

 

Mai mult, avocatul a început să se lege de tatuajele tinerei. I-a reproşat că este o mamă singură cu trei copii care trăieşte din ajutoare sociale, ceea ce nu este cazul în realitate. Chelsea Dann nu are nici copii şi nici nu trăieşte din ajutoare.

 

 

Tânăra a declarat că a terminat liceul şi, înainte de a vedea ce va face mai departe în viaţă, a vrut să câştige nişte bani.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult