Un model a scandalizat populaţia Maori cu pozele făcute pe un munte sacru

Modelul Playboy Jaylene Cook a ajuns în centrul atenţiei presei din lumea întreagă după un set de imagini publicate pe Instagram.

Modelul Playboy Jaylene Cook a ajuns în centrul atenţiei presei din lumea întreagă după un set de imagini publicate pe Instagram. Tânăra şi-a făcut mai multe poze provocatoare pe muntele Taranaki, considerat sacru de populaţia indigenă Maori.

 

Reprezentanţii locali spun că imaginile sunt lipsite de respect. Dennis Ngawhare, un profesor Maori, a declarat că imaginile au supărat o mulţime de oameni şi că modelul a dat dovadă de lipsă de respect faţă de cultura populaţiei din care face parte. El a adăugat că membrii familiei lui nu urcă niciodată pe acest munte sacru, care este văzut ca strămoşul tribului.

 

Foto: Jaylene Cook/Instagram

 

Jaylene Cook insistă că nu a făcut nimic rău. „Să pozezi nud este natural şi pur”, a adăugat ea. 

 

Foto: Jaylene Cook/Instagram

 

Foto: Jaylene Cook/Instagram

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult