1000 de programatori lucrează la Windows 7

20.08.2008
1000 de programatori lucrează la Windows 7

De curând cei de la Microsoft au deschis un blog oficial legat de Windows 7. Aici, echipa care lucrează la viitorul sistem de operare va posta pe tot parcursul lucrului la noua versiune de Windows diverse informaţii legate de procesul de dezvoltare. Într-un post kilometric publicat pe acest blog ne este prezentată echipa care lucrează la Windows 7 şi pe care o vom putea blama în cazul în care vom avea probleme cu acest sistem de operare.

Din postul respectiv aflăm că nici mai mult, nici mai puţin de 1000 de oameni încearcă să facă Windows 7 mai bun decât Vista. Dacă e să ne luăm strict după numărul de oameni implicaţi, se poate spune că sunt şanse mari ca Windows 7 să iasă ceva mai bine decât Vista. Cei 1000 sunt împărţiţi în 25 de echipe a câte 40 de oameni. Fiecare echipă este dedicată unui anumit domeniu. Unii se ocupă de securitate, alţii de interfaţă, alţii de reţelistică şi tot aşa.

Prin 2010 vom afla cât de pricepuţi sunt cei 1000 de oameni care lucrează la Windows 7 şi dacă Microsoft a învăţat ceva din greşelile trecutului recent.

Steve Ballmer

Urmărește Go4IT.ro pe Google News