Acum poți vorbi cu ChatGPT în mod gratuit. Utilizatorii nu vor mai trebui să plătească abonamentul premium

22.11.2023
Acum poți vorbi cu ChatGPT în mod gratuit. Utilizatorii nu vor mai trebui să plătească abonamentul premium

Utilizatorii ChatGPT vor putea conversa vocal cu chatbot-ul și fără să plătească pentru un abonament. De acum, orice utilizator va putea să folosească această funcție în mod gratuit.

Întreaga atenție s-a mutat recent în jurul situației ce îl implică Sam Altman, concediat de OpenAI, compania răspunzătoare pentru ChatGPT, care a fost apoi angajat de Microsoft și care s-a reîntors la OpenAI în calitate de CEO. În toată agitația asta, ChatGPT a primit o nouă funcție gratuită pentru toți utilizatorii.

De acum, posibilitatea de a conversa cu chatbot-ul prin intermediul vocii va fi disponibilă pentru toată lumea, nu doar pentru cei ce plătesc un abonament pentru această platformă. Astfel, în loc să mai tastați în căsuța de text dedicată, puteți acum să atingeți un buton și să vă adresați verbal întrebarea către ChatGPT. Chatbot-ul AI vă convertește discursul în text și îl introduce în modelul său de limbă mare. În mod similar, va converti răspunsul bazat pe text în cuvinte rostite pe care le puteți auzi atunci când vă răspunde. Este un sistem asemănător cu cel folosit de Google Assistant sau Siri.

Pentru a putea conversa vocal cu ChatGPT, trebuie să accesați Setări > Funcții noi din aplicația mobilă și înscrieți-vă în conversațiile vocale. După ce ați făcut asta, atingeți butonul în formă de căști din colțul din dreapta sus al ecranului de pornire și alegeți vocea preferată cu care vi se va adresa chatbot-ul.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult