Adblock Plus, de acum disponibil şi pentru Internet Explorer

Adblock Plus, de acum disponibil şi pentru Internet Explorer

Adblock Plus, celebrul plugin folosit pentru eliminarea reclamelor din paginile web, este disponibil de acum şi într-o ediţie pentru Internet Explorer.

Disponibil momentan doar într-o versiune preliminară, noul add-on pentru Internet Explorer 8 (sau mai nou) încă nu dispune de toate funcţiile şi reglajele care au făcut din Adblock Plus alegerea preferată pentru utilizatorii Google Chrome şi Mozilla Firefox. Totuşi, chiar şi limitat la funcţionalitatea de bază, plugin-ul Adblock Plus pentru Internet Explorer asigură filtrarea eficientă a paginilor web pe care le răsfoim, eliminând cu succes majoritatea reclamelor.

Adblock Plus, de acum disponibil şi pentru Internet Explorer

Trebuie ştiut că fiind încă în stadiu preliminar, Adblock Plus este dezactivat automat imediat după instalare, astfel că pentru a ne bucura de facilităţile sale va trebui să îl activăm manual din opţiunile Internet Explorer.

Versiunea preliminară Adblock Plus pentru Internet Explorer poate fi testată vizitând website-ul adblockplus.org. Trebuie ştiut că nefiind încă ajuns la versiunea finală, plugin-ul poate prezenta unele probleme de funcţionare care să afecteze experienţa la navigare web şi stabilitatea aplicaţiei Internet Explorer.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult