Adobe Photoshop Elements şi Premiere Elements au ajuns la versiunea 11

Adobe Photoshop Elements şi Premiere Elements au ajuns la versiunea 11

Adobe a anunţat astăzi lansarea noilor versiuni a produselor sale de editare foto şi video destinate utilizatorilor casnici, Photoshop Elementes 11 şi Premiere Elements 11 aducând o serie de opţiuni noi de editare şi filtre îmbunătăţite.

Noul Photoshop Elements 11 preia modificările de interfaţă operate de Adobe în cadrul Photoshop CS6, aducând şi trei moduri de editare îmbunătăţite: Quick, Guided and Expert. Modificările mai includ o bară de instrumente noi şi pictograme noi cu dimensiuni mai mari.

Lista de filtre noi include Comic, Graphic Novel şi Pen & Ink, iar Tilt-shift, vigneta şi low/high-key sunt simplificate prin introducerea unor instrumente noi în modul Guided. Organizarea imaginilor este îmbunătăţită, introducându-se suport pentru geotagging-ul pe Google Maps, iar opţiunile de partajare online oferă suport mai larg pentru servicii, incluzând Facebook, Vimeo sau YouTube.

Adobe Photoshop Elements 11

Premiere Elements 11 a trecut şi el prin aceleaşi cosmetizări de interfaţă, aducând în plus o cantitate mai mare de efecte, tranziţii, teme şi titluri. FilmLooks este o noutate, acesta permiţând editarea secvenţelor cu efecte de slow-motion sau fast-motion şi editarea parametrilor de luminozitate, saturaţie sau contrast a imaginii pentru a replica procesarea făcută pentru peliculele cinematografice.

Photoshop Elements 11 şi Premiere Elements 11 vor fi disponibile la un preţ de 99€, preţul pachetului format din cele două aplicaţii este de 148€.

Adobe Premiere Elements 11

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News