Albumele Google Photos pot reda acum şi secvenţele Live Photos obţinute cu telefoane iPhone 6S

08.03.2016
Albumele Google Photos pot reda acum şi secvenţele Live Photos obţinute cu telefoane iPhone 6S

Introduse ca o alternativă  mai interesantă la clasicele poze cu format JPG, aşa numitele Live Photos sunt în fapt mici secvenţe video cu lungime nu mai mare de 3 secunde, acoperind momentul imediat dinainte şi după acţionarea butonului declanşator.

De acum, acest format pentru poze va putea fi redat direct din galeriile Google Photos, oferind utilizatorilor de telefoane iPhone 6S o alternativă în plus pentru păstrarea colecţiei de imagini, fără a ţine ocupată memoria internă a telefonului mobil.

Noua funcţie va fi disponibilă odată cu o actualizarea adusă aplicaţiei Google Photos pentru iOS. Pe lângă suportul Live Photos, actualizarea introduce şi optimizări pentru gestionarea mai eficientă a memoriei cache, îmbunătăţind astfel viteza la derularea colecţiilor de poze.

Aplicaţia Google Photos pentru iOS poate fi instalată gratuit din magazinul App Store.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult