Allo, o nouă aplicaţie pentru mesagerie instant ce oferă comunicaţii securizate

19.05.2016
Allo, o nouă aplicaţie pentru mesagerie instant ce oferă comunicaţii securizate

Familia de aplicaţii Google pentru mesagerie instant, din care fac parte deja Google Messenger, Google Hangouts, Google Voice şi Google Duo tocmai a primit un nou membru, prezentat la conferinţa I/O de astăzi.

Google Allo oferă inclusiv suport pentru apeluri video, însă aspectul care atrage cel mai mult atenţia este noul mod „Incognito”. Similară funcţiei cu acelaşi nume prezentă în web browserul Chrome,  modul „Incognito” facilitează purtarea de conversaţii private fără păstrarea unui istoric permanent în memoria dispozitivului.

Allo intră astfel în competiţie directă cu Snapchat, o aplicaţie cu funcţionalitate similară în care mesajele trimise şi primite se distrug imediat ce ai terminat cu ele.

Noua aplicaţie Google Allo va fi disponibilă în curând, gratuit din magazinul Google Play.

Vezi si I/O 2016. Google a lansat Duo, o aplicaţie simplă pentru apeluri video care funcţionează chiar şi pe conexiuni slabe la internet

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult