Android 4.4 KitKat, livrat cu un editor foto avansat ce păstrează şi imaginea originală

04.11.2013
Android 4.4 KitKat, livrat cu un editor foto avansat ce păstrează şi imaginea originală

Versiunea Android 4.4 reprezintă fără îndoială o actualizare majoră pentru platforma Android, ce aduce multe optimizări la nivel de interfaţă şi optimizarea performanţelor pentru configuraţii modeste. Pe lista noutăţilor se găseşte şi o aplicaţie pentru editare foto non-distructivă,  ce ne permite să dăm frâu liber imaginaţiei fără ca modificările făcute să altereze pozele iremediabil.

Versiunea Android 4.4 KitKat, livrată cu un editor foto non-distructiv

Disponibil pentru toate dispozitivele ce rulează Android 4.4 KitKat, noul editor foto va fi uşor accesibil chiar în timp ce navigăm colecţia de poze folosind aplicaţia Gallery. Imaginile pot fi personalizate cu ajutorul colecţiei de filtre ajustabile, ce permit inclusiv modificări de fineţe aplicate la nivelul canalelor de culoare, sau restrânse asupra anumitor porţiuni din cadru. Ajustările făcute pot fi păstrate în preset-uri selectabile ce vor uşura editarea pozelor în viitor.

Poate cea mai importantă adiţie, butonul Original ne permite să revenim oricând la versiunea iniţială a imaginii dacă modificările aduse nu ne mulţumesc.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult