Aplicaţia Google Maps, disponibilă de acum şi în versiune beta

03.06.2016
Aplicaţia Google Maps, disponibilă de acum şi în versiune beta

Google a inclus în programul Android beta şi populara aplicaţie Google Maps, oferind utilizatorilor de Android posibilitatea să experimenteze cele mai noi tehnologii şi versiuni de hărţi instalând build-uri neoficiale ale aplicaţiei Maps direct din magazinul Play Store.

Trebuie ştiut însă că versiunile beta ale aplicaţiei sunt considerate de testare, riscul de a întâlni probleme de stabilitate sau bug-uri neremediate fiind destul de mare.

Utilizatorii care doresc să se înroleze în programul Google Maps beta nu trebuie decât să acceseze pagina aplicaţiei şi să bifeze opţiunea ‘Become a Tester’, după ce s-au autentificat în contul Google. După acest pas, nu rămâne decât să descărcăm/actualizăm aplicaţia Maps din magazinul Google Play, primind automat cea mai recentă versiune disponibilă.

Vezi şi Mai multe reclame în hărţile Google Maps

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video