Aplicaţia Samsung Milk VR îţi permite să experimentezi realitatea virtuală fără un headset dedicat

12.04.2016
Aplicaţia Samsung Milk VR îţi permite să experimentezi realitatea virtuală fără un headset dedicat
Vrei să vezi despre ce este vorba în realitatea virtuală despre care vorbeşte mai toată lumea, dar nu ai un headset dedicat? Nicio problemă: Samsung a lansat Milk VR, o aplicaţie care le permite utilizatorilor să vizualizeze conţinut VR fără ochelari speciali. 
 
Disponibilă în Google Play, aplicaţia include clipuri video la 360 de grade, pe care utilizatorii le pot explora mişcând telefonul.
 
Citeşte şi: Pentru că… Japonia. A fost inventată masca igienică pentru headset-uri VR
 
Experienţa nu este la fel de completă ca atunci când sunt folosite headset-uri speciale, precum HTC Vive, Oculus Rift sau chiar Google Cardboard, dar se apropie de aceasta. 
 
 
Milk VR include conţinut de la mai mulţi furnizori, precum: Mountain Dew, NBA, 20th Century Fox sau Skybound Entertainment. 
 
Aplicaţia nu este o noutate absolută. O versiune Preview a fost prezentată în 2014, dar acum Samsung a decis să lanseze o versiune stabilă, publică. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult