Aplicaţiile Facebook pentru Android şi iOS, actualizate cu Share şi alte opţiuni utile

16.11.2012
Aplicaţiile Facebook pentru Android şi iOS, actualizate cu Share şi alte opţiuni utile

La doar o zi după ce a promis că va reduce diferenţele dintre interfeţe Web şi pentru terminalele mobile ale serviciului Facebook, compania a actualizat versiunile pentru Android şi iOS ale aplicaţiei, principala noutate fiind demult dorita opţiune de partajare a conţinutului.

Butonul Share, prezent acum în News Feed, permite partajarea rapidă conţinutului, incluzând şi opţiunile pentru limitarea accesului la nivelul grupurilor de utilizatori dorite şi introducerea eventualului text însoţitor. Implementarea este însă doar parţială, fiind indisponibilă în Timeline sau galeriile de imagini.

Aplicaţia pentru Android, ajunsa acum la versiunea 1.9.12, aduce în plus posibilitatea de creare şi organizare a galeriilor de imagini direct de pe telefon, îmbunătăţind şi opţiunile de tagging. Din păcate, versiunea nativă pentru această platformă, promisă după lansarea net îmbunătăţitei aplicaţii pentru iOS, se lasa încă aşteptată.

Versiunea pentru iOS, care a primit mai multă atenţie în ultimele săptămâni, a ajuns la numărul de versiune 5.2 adus în plus doar tagging-ul în orice secţiune a aplicaţiei, fie că este vorba de un status, un comentariu sau o imagine, şi suport Emoji.

Download pentru Android

Download pentru iOS

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News