Apple a lansat iOS 17.3 și anunță o funcție pe care utilizatorii Android nu o au

24.01.2024
Apple a lansat iOS 17.3 și anunță o funcție pe care utilizatorii Android nu o au

Lansarea recentă iOS 17.3 și iPadOS 17.3 de către Apple vine cu o serie de îmbunătățiri importante pentru dispozitivele iPhone și iPad. Actualizarea include o caracteristică de securitate nou introdusă – protecția dispozitivelor furate – care promite să crească securitatea datelor utilizatorilor în cazul furtului dispozitivelor, scrie Mac Rumors.

Protecția dispozitivelor furate, caracteristica principală a actualizării iOS 17.3, oferă măsuri suplimentare pentru a preveni accesul neautorizat. Acum, atât Face ID cât și Touch ID sunt necesare pentru a accesa parolele salvate. În plus, schimbarea setărilor esențiale, cum ar fi parola Apple ID sau codul de acces al dispozitivului, vine cu măsuri sporite de protecție. Mai exact, utilizatorii vor trebui să folosească Face ID sau Touch ID și să aștepte o oră înainte de a efectua o altă autentificare biometrică.

Pe lângă măsurile de securitate, Apple a inclus în actualizare și alte caracteristici. Utilizatorii pot acum contribui la crearea de playlisturi cu prietenii în Apple Music, funcția fiind descrisă de Apple ca un element social. Mai mult, aceștia își pot exprima reacțiile la piese prin utilizarea de emoji-uri. Actualizarea aduce și un nou wallpaper, care oferă o nouă estetică interfeței dispozitivului.

Noi funcții iOS 17.3 & Detalii despre camera modelului iPhone 16 Pro

O altă noutate este extinderea funcționalității AirPlay pentru a include suportul pentru hoteluri, permițând utilizatorilor să transmită conținut direct pe televizorul din camera lor de hotel în anumite locații. De asemenea, Apple a optimizat detectarea accidentelor, asigurând o performanță mai fiabilă pentru dispozitive.

Pe lângă update-urile de software, Apple se pregătește și de noul flagship, iPhone 16. Pe internet, au apărut deja rapoarte ce sugerează actualizări importante, în special în privința camerei foto. Una dintre actualizările semnificative din modelul Pro este camera principală de dimensiuni mari, 1/1.14 inch, care include funcții avansate de zoom și o mai bună captare a luminii.

În ce privește designul, se speculează că iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max vor avea un panou din spate fabricat dintr-un amestec de sticlă și plastic, denumit G+P.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult