Apple a lansat iOS 8.1.1 şi promite îmbunătăţiri de performanţă pentru iPhone 4S şi iPad 2

18.11.2014
Apple a lansat iOS 8.1.1 şi promite îmbunătăţiri de performanţă pentru iPhone 4S şi iPad 2

După o perioadă de test de două săptămâni, Apple a lansat ieri seara actualizarea 8.1.1 pentru sistemul său de operare iOS. Actualizarea este una minoră şi nu aduce nici o modificare importantă, însă aceasta este importantă pentru utilizatorii terminalelor Apple mai vechi deoarece iOS 8.1.1 promite să îmbunătăţească performanţele acestora.

Cea de-a patra actualizare a platformei software iOS 8 nu este însoţită în acest moment de o listă completă a schimbărilor, pagina dedicată Apple nefiind încă actualizată. Informaţiile oferite de pachetul software pentru actualizare afirmă doar că iOS 8.1.1 oferă îmbunătăţiri de stabilitate şi securitate.

Pentru utilizatorii telefonului iPhone 4S sau ai tabletei iPad 2, actualizarea este însă importantă deoarece Apple promite în mod explicit îmbunătăţiri de performanţă. iPhone 4S şi iPad 2 sunt cele mai vechi produse Apple care sunt compatibile cu iOS 8, şi acestea au suferit o degradare vizibilă a performanţei odată cu saltul la noua versiune a platformei software Apple. Cel mai probabil avem de-a face cu o îmbunătăţire a alocării memoriei, iPhone 4S şi iPad 2 fiind singurele terminale iOS 8 care au doar 512 MB de memorie RAM.

Actualizarea iOS 8.1.1 poate fi descărcată Over the Air sau prin intermediul iTunes şi este compatibilă cu telefoanele iPhone 4S sau mai noi, tabletele iPad 2 sau mai noi şi iPod Touch 5th generation.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News