Augmentată cu motorul DALL-E 2, aplicația Microsoft Designer generează imagini gata de postat pe rețelele de socializare

28.04.2023
Augmentată cu motorul DALL-E 2, aplicația Microsoft Designer generează imagini gata de postat pe rețelele de socializare

Aplicația Microsoft Designer a fost actualizată cu suport generative AI, servind utilizatorilor un instrument gratuit pentru generarea de imagini gata de postat pe rețelele de socializare.

Beneficiind de motorul DALL-E 2, aplicația Designer poate genera imagini impresionante pe baza unor simple descrieri text. Totodată, integrarea cu Microsoft Edge înlesnește accesul direct din pagina rețelelor de socializare.

Noua versiune Designer poate crea nu numai conținut gata de postat pe rețelele sociale, dar poate sugera și hashtag-uri sau comentarii relevante de adăugat. Utilizatorii pot ajuta dimensiunea canvas-ului folosit de AI, aplicația repoziționând automat elementele conținute pentru o potrivire optimă. Totodată, ai de ales între 20 de dimensiuni și rate de aspect folosite pe cele mai comune rețele, precum Instagram, Facebook, LinkedIn și multe altele.

În plus, poți folosi Designer și pentru generarea de animații, complet cu fundaluri dinamice, efecte de tranziție text și multe altele.

Deși poți folosi și aplicația ca atare, pentru eficiență maximă ar trebui să apelezi Microsoft Edge, scurtătura Designer apărând direct în panoul instrumente, gata de folosit în contextul paginii web. Odată finalizată, Designer va fi disponibilă ca și aplicație gratuită, cu unele funcții premium disponibile suplimentar pentru abonații Microsoft 365 Personal și Family. Între timp, îi poți testa funcționalitatea direct pe site-ul designer.microsoft.com.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult