BitDefender 2012 vine cu funcţii în plus şi o siglă nouă

14.09.2011
BitDefender 2012 vine cu funcţii în plus şi o siglă nouă

Fără a exagera, este un motiv de mândrie faptul că una din cele mai bune aplicaţii antivirus din lume vine din România. BitDefender a fost în mod constant apreciat în testele de specilitate şi este în topul celor mai buni antiviruşi la ora actuală. Odată cu trecerea la versiunea 2012, programul a trecut şi printr-un proces de rebranding. Sigla este stilizată după celebrul dragon-lup de pe stindardele de luptă ale dacilor. Versiunea de top a antivirus-ului, BitDefender Total Security 2012 vine cu o serie întreagă funcţii noi şi vom detalia câteva în continuare.

Noua siglă a lui BitDefender 2012

Intrat în modul Autopilot, aplicaţia va lua automat decizii în legătură cu securitatea sistemului. Nu vor fi generate alerte şi nu va fi necesară vreo configurare din partea utilizatorului.Cei care se descurcă cu setările avansate ale programului pot în continuare să le optimizeze pentru sistemul personal. Funcţia Scan Dispatcher rulează algoritmi ce identifică perioadele în care sistemul este folosit mai puţin. În felul acesta, o scanare nu va afecta performanţa atunci când sistemul este încărcat.

BitDefender 2012 - cele trei versiuni

Printre alte funcţionalităţi noi ale lui BitDefender Total Security 2012 se numără Safebox, Rescue Mode, Virtualized Browser şi interfaţă flexibilă. Safebox este un sistem de backup online şi sincronizare de fişiere. Acestea din urmă pot fi accesate de pe orice calculator pe care a fost instalat BitDefender, spaţiul alocat fiind de 2 GB. Rescue Mode oferă un minisistem de operare bazat pe Linux care permite recuperarea datelor şi dezinfectarea sistemului atunci când a fost atacat cu viruşi de tip rootkit.

Virtualized Browser lansează motorul de căutare într-un mediu virtual pentru a preveni exploatarea vulnerabilităţilor acestuia. Pentru utilizatorii avansaţi este oferită o interfaţă flexibilă. În fereastra principală a acesteia pot fi adăugate cu drag&drop acţiunile de securitate cel mai frecvent folosite. Antivirusul BitDefender este disponibil în trei versiuni: Total Security, Internet Security şi Antivirus Plus, fiind oferite trei licenţe la achiziţionarea unui produs.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News