BlueStacks aduce 400.000 aplicaţii Android în mediul Windows 8

10.01.2012
BlueStacks aduce 400.000 aplicaţii Android în mediul Windows 8

AppPlayer este o aplicaţie care permite rularea aproape oricărei aplicaţii Android, sub Windows 8, totul fără adaptări sau alte modificări de ordin software, menite să asigure compatibilitatea cu noul sistem de operare.

BlueStacks aduce 400.000 aplicaţii Android în mediul Windows 8

Creaţia celor de la BlueStacks a fost demonstrată încă din luna octombrie, însă noua versiune extinde suportul către o colecţie de peste 400.000 aplicaţii Android, ce pot fi rulate de pe orice PC sau tabletă cu sistem de operare Windows 8. Noul AppPlayer suportă atât interfaţa clasică din Windows 8, cât şi moderna interfaţă Metro, astfel încât utilizatorii de tablete bazate pe acest sistem de operare să poată utiliza în voie aplicaţiile favorite din Android Market.

BlueStacks a demonstrat noul software de virtualizare la CES, rulând pe un sistem ultrabook cu Windows 8 instalat. Compania intenţionează să aducă AppPlayer şi pe alte dispozitive în decursul lunii martie, când partenerul taiwanez InHon va lansa primul său model ultrabook, livrat împreună cu aplicaţia de virtualizare preinstalată.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News