Cu ajutorul EaseUS recuperezi simplu, rapid si gratuit datele sterse din computer

15.01.2021
Cu ajutorul EaseUS recuperezi simplu, rapid si gratuit datele sterse din computer

Deseori se întâmplă că datele din computer, laptop sau tableta să fie șterse din greșeală sau că urmare a unor erori ale sistemului de operare. Având în vedere că mulți dintre noi stochează date importante în dispozitivele inteligente, pierderea acestora este o mare problema mai ales în cazul în care nu deții o copie a datelor pierdute. Ce faci în cazul în care din diverse motive ai pierdut datele din computer? Din punctul meu de vedere ai doua variante, și anume: soliciți ajutor specializat în vederea recuperării datelor pierdute sau utilizezi în mod gratuit cel mai performant software de recuperare a datelor. Având în vedere că prima varianta poate fi destul de costisitoare dar și având în vedere că software-ul de recuperare a datelor oferit de către EaseUS oferă eficienta maxima, a doua varianta este cu siguranță alegerea pe care trebuie să o facă orice persoana care din varii motive a pierdut date din computer/laptop.

Recuperează în mod gratuit datele șterse din dispozitivul inteligent compatibil cu Windows

EaseUS este cel mai performant software care poate fi utilizat în mod gratuit pentru recuperarea datelor pierdute din laptop. Este un instrument foarte ușor de utilizat și care oferă o eficienta foarte ridicata. Cu ajutorul acestuia pot fi recuperate videoclipuri, fișiere audio sau text, poze, arhive, diferite programe, etc. Practic, utilizând acest software vei putea recupera tot ceea ce ai șters din greșeală sau a fost șters din computer că urmare a unor erori ale sistemului de operare Windows. Pentru a putea recupera datele șterse trebuie să descarci aplicația destinata sistemului de operare Windows, să selectezi partiția din care au fost șterse datele pe care dorești să le recuperezi, să scanezi computer-ul și să selectezi fișierele pe care dorești să le recuperezi. Simplu, nu-i așa? Pentru că recuperarea datelor pierdute să fie și mai simplu de realizat trebuie să menționez faptul că ai posibilitatea de a putea recupera în mod gratuit până la 2 GB de date pierdute. În cazul în care trebuie să recuperezi o cantitate mai mare de date trebuie să achiziționezi una dintre cele doua variante puse la vânzare. În felul acesta vei avea posibilitatea de a putea recupera o cantitate nelimitata de date și vei beneficia de asistenta tehnica specializata pentru a putea recupera în totalitate datele pierdute din computer.

Concluzii

Virusarea computer-ului nu mai este o problema la fel de importanta cum era în urma cu câțiva ani pentru că în momentul de fata exista soluții foarte eficiente pentru rezolvarea acestei situații. Software-ul EaseUS este în momentul de fata cel mai eficient software care poate fi utilizat pentru recuperarea datelor șterse dintr-un dispozitiv inteligent compatibil cu sistemul de operare Windows. Acest instrument poate fi utilizat în mod gratuit în cazul în care trebuie să recuperezi date care nu depășesc 2 GB. În cazul în care datele pe care trebuie să le recuperezi depășesc 2 GB sau nu reușești să recuperezi datele pierdute optează pentru varianta plătita a acestui software pentru a putea beneficia de asistenta tehnica specializata dar și pentru a nu mai avea limita în ceea ce privește recuperarea datelor pierdute.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult