Cum arată interfaţa Google TV 2.0

21.10.2011
Cum arată interfaţa Google TV 2.0

După experienţa nu tocmai fericită avută cu prima generaţie Google TV, gigantul motoarelor de căutare încearcă să înveţe din greşelile făcute şi promite o relansare a acestei categorii de produse.

Google TV 2.0

Google TV 2.0 promite să ne încânte cu o interfaţă modernizată, din care nu lipsesc elemente devenite deja familiare printre utilizatorii de tablete cu sistem Android Honeycomb, cum ar fi accesul la Android Market.

Atât Google cât şi Logitech, unul dintre furnizorii hardware pentru gama de produse Google TV, par să indice către o lansare timpurie pentru Google TV 2.0, aflată la numai câteva sâptămâni distanţă.

Google TV 2.0

Cu puţin noroc, experienţa Google TV 2.0 va putea fi savurată şi de cei care deţin deja produse din prima generaţie Google TV, odată ce pachetele software de actualizare vor deveni disponibile pentru download.

Numărând în prezent mai puţind de 130 selecţii, lista cu aplicaţii pentru Google TV nu este foarte mare dar creşte cu rapiditate.

Google TV 2.0

Din păcate se pare că accesul dispozitivelor Google TV la transmisiuni oferite în sistem video streaming este restricţionat încă de mulţi dintre furnizori. Îl lipsa suportului venit din partea furnizorilor de conţinut, unii critici pun deja sub semnul întrebării succesul relansării Google TV, acuzând compania că nu face altceva decât aplice o interfaţă nouă unui produs vechi, dar fără a remedia fundamental aspectele pentru care a dat greş de la bun început.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News