Cum poți să urmărești live prezentarea iOS 14 din cadrul Apple WWDC 2020

22.06.2020
Cum poți să urmărești live prezentarea iOS 14 din cadrul Apple WWDC 2020

În această seară, Apple dă startul evenimentului online WWDC 2020. Aceasta este prima dată în 31 de ani când participanții nu vor fi prezenți în cadrul unui eveniment fizic. Apple a luat decizia de a muta acest eveniment în online din cauza măsurilor de siguranță pe perioada pandemiei de COVID-19. Momentan sunt interzise adunările și evenimentele publice. Astfel, primele detalii despre o nouă versiune de iOS (sau iPhone OS?) și alte noi versiuni ale sistemelor de operare Apple vor fi prezentate printr-un livestream simultan pentru toată lumea.

WWDC 2020 poate fi urmărit live pe orice dispozitiv

Tradițional, prezentarea de început de la WWDC este găzduită și online. Aceasta prezintă tuturor noile direcții în care software-ul Apple va merge în viitorul apropiat. Atracția principală în 2020 este desigur iOS 14, sau cum sugerează noile leak-uri iPhone OS 14. Schimbarea de nume a software-ului pentru smartphone-uri ar veni la numai un an după ce tabletele iPad au avut parte de o schimbare similară, de la iOS 13 la iPad OS 13.

În trecut, Apple obișnuia să transmită evenimentele online prin intermediul serviciilor sale, care puteau fi accesate doar folosind dispozitive Apple. Din fericire, compania a început să mai slăbească din aceste restricții în timp, oferind pe rând compatibilitate cu alte browsere decât Safari pentru stream-uri, cât și transmisii live pe YouTube.

Dacă doriți să fiți printre primii care vor afla cele mai noi informații despre iOS 14 și celelalte noutăți pe care Apple le va prezenta în această seară, va trebui să fiți online începând cu ora 20:00 a României. Apoi, veți putea accesa site-ul oficial WWDC 2020 al Apple, unde veți putea vedea totul în browser. Alternativ, dacă aveți dispozitive cu iOS, macOS sau iPad OS, veți putea descărca chiar și aplicația dedicată, care va găzdui de asemenea livestream-ul.

Găsiți toate informațiile și pe Go4it

Desigur, cea mai simplă metodă de a urmări evenimentul live este folosind YouTube. Există posibilitatea ca această versiune a stream-ului să aibă câteva secunde de întârziere. Totuși, avantajul este că YouTube poate fi accesat de pe orice dispozitiv. Stream-ul de pe YouTube poate fi văzut chiar și de pe această pagină.

Dacă ați ratat însă evenimentul live, puteți urmări înregistrarea pe contul de YouTube Apple și puteți citi toate informațiile importante chiar aici, pe Go4it.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult