Dasur Slide şi Thumb te transformă într-un vitezist la tastare

Dasur Slide şi Thumb te transformă într-un vitezist la tastare

În ziua de azi, tot mai multe persoane optează pentru telefoane cu ecran sensibil la atingere (touchscreen). În lipsa unei tastaturi fizice Full QWERTY, tastatura on-screen se dovedeşte uneori destul de lentă, incomodă şi imprecisă – asta dacă nu cumva trimiţi mesaje de pe iPhone. Soluţia completă propusă de compania Dasur face din scrierea notiţelor, documentelor sau mesajelor o adevărată plăcere, indiferent dacă foloseşti stylus-ul sau degetele.

Dasur Input Methods

Dasur SlideIT este un software dedicat pasionaţilor de stilouri moderne fără cerneală. În schimbul sumei de 40 $, vei deveni cel mai rapid scriitor de mesaje din lume. Introducerea cuvintelor se face fără a ridica stylus-ul de pe ecran, cum ai învăţat la şcoală. Merge pe sistemele Pocket PC 2003, Windows Mobile 5 şi 6, dar nu şi pe Symbian.

Pentru cei care adoră să lase amprente pe display, există alternativa Dasur Thumbkey, un soft la fel de uşor de folosit şi foarte precis. Combinaţia cu o metodă predictivă de introducere a textului, care constă într-un algoritm special conceput similar T9, este cât de poate de binevenită. Programul costă 25 $ şi este compatibil cu sistemele de operare Windows Mobile 5, Windows Mobile 6 şi Pocket PC 2003.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News