Drumul gratuit către Olimpiadă: aplicaţii utile pentru Android şi iOS

20.07.2012
Drumul gratuit către Olimpiadă: aplicaţii utile pentru Android şi iOS

Miercuri are loc deschiderea jocurilor olimpice de la Londra iar iubitorii sportului vor dori să fie conectaţi tot timpul la evenimente. Dacă acest lucru este uşor de făcut când suntem acasă, în faţa televizorului, ce putem face atunci când suntem pe drum? Din fericire, Google Play Store şi App Store au câteva bunătăţi pentru noi.

London 2012 Results App

London 2012 Results App este aplicaţia oficială a jocurilor olimpice de la Londra, aceasta produs gratuit fiind disponibil în versiunile iOS şi Android. Aplicaţia oferă programul întrecerilor, rezultate, noutăţi, actualizări în timp real, detalii despre sporturi şi lista medaliilor câştigate. Aplicaţia permite şi selectarea ţărilor participante, urmărirea separată a rezultatelor sportivilor dintr-o anumită ţară şi setarea de alarme şi notificări particularizate.

Olimpiada 2012

iOS / Android (gratuit)

BBC Olympics

BBC Olympics este aplicaţia oficială a televiziunii de stat britanice, aceasta oferind pagini dedicate fiecărei ţări, sport sau sportiv, comentariile în timp real ale jurnaliştilor sportivi britanici prezenţi la evenimente, programul întrecerilor, statistici şî o interfaţă care permite salvarea taburilor cu secţiunile cele mai des accesate.

Versiunea oferă şi interviuri şi înregistrări însă acestea pot fi accesate doar de pe teritoriul Marii Britanii. Aplicaţia este disponibilă atât pe iOS cât şi pe Android, însă doar prima versiune poate fi instalată pe terminalele din România în acest moment.

Olimpiada 2012

iOS / Android (gratuit)

London 2012

O aplicaţie Android alternativă oferită de un producător independent, London 2012 se remarcă prin interfaţa care permite selectarea rapidă a unei date, vizualizarea evenimentelor, o listă centralizată a rezultatelor şi medaliilor şi informaţii despre arenele sportive unde se desfăşoară evenimentele. Evident, aceasta oferă programul complet al competiţiilor şi remindere pentru a nu uita de acestea.

Olimpiada 2012

Android (gratuit)

London 2012 (Summer Games)

Replica pentru iOS a aplicaţiei de mai sus, London 2012 (Summer Games) este un produs cu o interfaţă elegantă care permite răsfoirea comodă a categoriilor sportive, oferă informaţii despre atleţi, arene şi sporturi şi centralizează o serie de filmări importante. Produsul oferă un program complet al evenimentelor, lista medaliilor câştigate şi ceva informaţii suplimentare despre cei mai importanţi sportivi prezenţi la evenimente.

Olimpiada 2012

iOS (gratuit)

London 2012 Facebook Page

Aceasta nu este o aplicaţie propriu-zisă, ci doar pagina oficială de Facebook a comitetului olimpic dedicată evenimentului de la Londra. Deocamdată plină de curiozităţi şi imagini, aceasta va agrega începând din data de 27 iulie toate informaţiile pe care un pasionat de sport şî le-ar putea dori, scutindu-l de efortul de a instala şi urmări o aplicaţie separată

Olimpiada 2012

Facebook (multiplatformă)

Sperăm că iubitorii sportului vor găsi utile aceste aplicaţii şi se vor putea bucura de cel mai important eveniment sportiv al anului şi atunci când sunt departe de televizor.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News