ESET a lansat o nouă generaţie de produse antivirus şi anti-malware Home Edition

25.10.2017
ESET a lansat o nouă generaţie de produse antivirus şi anti-malware Home Edition

Parte din noua gamă de produse pentru utilizatorii de acasă, ESET NOD32 Antivirus, ESET Internet Security şi ESET Smart Security Premium oferă protecţie împotriva ameninţărilor emergente de pe internet, inclusiv împotriva malware-ului, a viruşilor şi aplicaţii pentru furtul de date.

Noua suită de produse anti-malware adaugă un nivel suplimentar de securitate, activ înainte ca Windows-ul să înceapă să ruleze, detectând ameninţările infiltrate în Unified Extensible Firmware Interface (UEFI), zonă adesea exploatată de infractorii cibernetici pentru a compromite multiple componente şi pentru a obţine acces la datele victimei.

Aliniindu-se trendului Internet of Things, noile produse ESET oferă funcţionalităţi care menţin în siguranţă dispozitivele smart conectate la reţeaua de acasă.

Pentru clienţii care achiziţionează o licenţă completă, ESET oferă în mod automat asistenţă tehnică, în limba română, pentru eliminarea secvenţelor malware ce nu sunt şterse în mod automat de produse şi care necesită intervenţie din partea utilizatorului. În cele din urmă, toţi clienţii de produse home active pot face upgrade gratuit la cea mai nouă versiune – cei care deţin licenţe valide ESET pot descărca ultima versiune de produs.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult