ESET lansează noi versiuni ale produselor NOD32 Antivirus, ESET Internet Security şi ESET Smart Security Premium

22.10.2019
ESET lansează noi versiuni ale produselor NOD32 Antivirus, ESET Internet Security şi ESET Smart Security Premium

Destinată utilizatorilor de acasă, cea mai recentă versiune a gamei de produse ESET oferă caracteristici precum integrare multiplatformă, modul bazat pe algoritmi machine learning pentru detecţie avansată a elementelor malware, manager de parole îmbunătăţit şi criptare securizată a datelor.

Principalele noutăţi şi facilităţi disponibile în produsele de securitate ESET:

Compatibilitate multiplăformă – clienţii care achiziţionează o licenţă ESET Internet Security, ESET Smart Security Premium sau ESET Cyber Security Pro pot utiliza acum aceeaşi licenţă pentru a-şi proteja celelalte dispozitive Windows, Mac, Linux şi Android cu soluţii precum ESET Mobile Security pentru Android, ESET Parental Control pentru Android şi ESET Smart TV Security.

Layer de securitate dedicat machine learning-ului avansat – Acest modul utilizează o mare varietate de algoritmi pentru a clasifica corect eşantioanele ca fiind curate, maliţioase sau potenţial nedorite. Astfel, prin completarea structurii noii generaţii de produse cu layer-ul de machine learning, utilizatorii sunt mai bine protejaţi împotriva ameninţărilor nemaivăzute sau a celor de tip zero day.

Sistemul de protecţie a sistemului împotriva intruziunilor (HIPS) – Acesta efectuează o analiză comportamentală avansată şi o procedură de detectare a proceselor, fişierelor şi cheilor de registru. Noua versiune consolidează în continuare capacităţile de detecţie existente ale HIPS.

Filtru Anti-Phishing îmbunătăţit – Tehnologia anti-phishing protejează utilizatorii finali de e-mailuri, link-uri şi ataşamente maliţioase.

Protecţie pentru plăţi şi internet banking – noua versiune conţine o listă predefinită de site-uri web care, odată accesate, vor lansa automat o sesiune de browsing „bancar” securizat. Lista conţine nu numai site-uri bancare, dar şi portofele PayPal, Apple şi portofele virtuale de criptomonede. În plus, site-urile media de încredere sunt, de asemenea, protejate, ceea ce împiedică propagarea ştirilor false.

Connected Home Monitor (CHM) – utilizatorii de acasă pot utiliza acest modul pentru a scana routerul pentru vulnerabilităţi, cum ar fi parolele slabe, vulnerabilităţile de port, vulnerabilităţile cunoscute ale firmware-ului, domenii maliţioase, infecţii cu malware sau alte riscuri.

Manager de parole îmbunătăţit –  noile upgrade-uri ale acestui modul includ: Autentificare în doi factori (2FA) – opţională, integrată cu Google Authenticator, autentificare alternativă cu Face ID pentru iOS, funcţia Dispozitive de încredere – permite utilizatorilor să vizualizeze şi să gestioneze dispozitivele care au acces la parolele stocate în Managerul de parole.

Securizarea datelor – instrument care le permite utilizatorilor să cripteze fişiere şi dispozitivele media amovibile. Acest lucru se poate dovedi util mai ales dacă datele dvs. critice ajung la îndemâna unor persoane neautorizate sau atunci când un sistem portabil este pierdut sau furat. Odată cu noua versiune, utilizatorii pot decripta datele securizate pe orice dispozitiv Windows fără a fi nevoie ca ESET Smart Security Premium să fie instalat pe dispozitivul respectiv.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult