Extensia Go Fucking Work pentru Chrome îţi reaminteşte că statul pe Facebook nu îţi aduce bani

10.03.2016
Extensia Go Fucking Work pentru Chrome îţi reaminteşte că statul pe Facebook nu îţi aduce bani

Pentru cei care nu se pot abţine să nu intre pe Facebook sau Reddit atunci când au un lucru important de făcut la birou există extensia Go Fucking Work pentru browserul Chrome.

Pentru a include un site în lista celor pe care nu doreşti să intri atunci când eşti ocupat, mergi la adresa acestuia şi apoi apeşi simbolul „+” din extensie.

Citeşte şi: Cel mai periculos procesor de text din lume şterge tot ce ai scris dacă faci pauză

Site-urile pot fi scoase din listă ulterior mergând la setările extensiei. 

Go Fucking Work afişează, pe fundal alb, pe fiecare pagină aflată în „lista neagră” pe care utilizatorul o deschide mesaje sugestive, precum: „Work you fucking failure” sau „Fucking Work. Now.”.

Bineînţeles, asta nu este to ceea ce Go Fucking Work poate face. Extensia oferă şi opţiunea ca monitorizarea site-urilor să fie suspendată pentru o anumită perioadă, de la cinci minute până la 48 de ore.

Puteţi descărca Go Fucking Work din Chrome Web Store

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult