Facebook 6.6 pentru iOS permite editarea textului şi inserarea imaginilor în comentarii

18.10.2013
Facebook 6.6 pentru iOS permite editarea textului şi inserarea imaginilor în comentarii

După ce a lansat prima versiune a aplicaţiei sale pentru mediul Modern UI din Windows 8.1, Facebook a lansat şi versiunea 6.6 a aplicaţiei sale pentru platforma iOS, aceasta actualizând lista de opţiuni cu noutăţile care au fost introduse în interfaţa Web în ultima perioadă de timp.   

Cea mai utilă opţiune este posibilitatea editării articolelor şi comentariilor pentru corectarea greşelilor de scriere sau a altor lucruri nedorite scrise acolo, opţiune care a fost introdusă în interfaţa Web acum ceva timp. La fel ca în cazul editării din browser, toate editările vor fi marcate cu textul „Edited”.

Facebook 6.6 pentru iOS permite acum inserarea de imagini în cadrul comentariilor, pentru momentele în care o poză de pe Memebase devine mai explicită decât un simplu text, şi posibilitatea inserării de emoticoane în mesajele lăsate pe Wall-ul altor persoane, nu doar în cel personal.

Interfaţa a primit şi ea mici actualizări, aplicaţia ascunzând bara superioară de butoane în momentul derulării Newsfeed, o opţiune similară celei din Safari din iOS 7, şi accesarea rapidă a setărilor de intimitate din meniu programului prin accesarea pictogramei unui mic lacăt amplasat lângă numele utilizatorului.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News