Facebook a actualizat aplicaţia pentru Android cu Cover Feed

02.08.2013
Facebook a actualizat aplicaţia pentru Android cu Cover Feed

Aplicaţia Facebook Home, care oferă  o interfaţă Android alternativă pentru cei care nu se pot despărţi de omniprezenta reţea de socializare, nu s-a bucurat de prea mare succes, iar telefonul HTC First, pe care aceasta a fost implementată în totalitate, s-a descurcat şi mai prost. Compania a preluat însă o parte din idei şi le-a implementat direct în aplicaţia clasică pentru Android.

Noua versiune a aplicaţiei Facebook pentru Android, care a fost lansată astăzi dar care încă nu a devenit disponibilă în toate regiunile, oferă acum şi lock screen-ul pe care l-am văzut implementat în cadrul aplicaţiei Facebook Home. Dezactivat în mod implicit, Cover Feed afişează toate actualizările apărute în News Feed în şi poate fi ales ca opţiune implicită de cei care petrec prea mult pe Facebook. Cum, dincolo de acest Cover Feed, aplicatia Facebook Home mai conţine doar un launcher, putem presupune că lipsa de succes a acestia o va redirecţiona în curând către o linie moartă.

Facebook Home este compatibil doar cu un număr limitat de terminale, iar noul Cover Feed are aceleaşi restricţii. Pe lângă modelele compatibile anterioare Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy Note II, HTC One X şi HTC One X+, au apărut acum HTC One, Samsung Galaxy S 4  şi Google Nexus 4.

În afara acestei schimbări vizibile, noua versiune a aplicaţiei Facebook mai aduce ca noutate doar posibilitatea salvării locale a imaginilor din Photo Viewer şi repară câteva probleme.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News