Fleksy, populara tastatură de Android a trecut la versiunea 5.0, primind noi funcţii şi teme de interfaţă

18.12.2014
Fleksy, populara tastatură de Android a trecut la versiunea 5.0, primind noi funcţii şi teme de interfaţă

Cu opţiuni pentru adaptarea la orice format de ecran şi noi teme de interfaţă, Fleksy devine o alternativă serioasă pentru tastaturi populare ca SwiftKey şi Swipe.

Fleksy 5.0 introduce suport pentru extensii, permiţând modificarea tastaturii înlăturând sau adăugând grupuri de caractere, în funcţie de nevoi. Utilizatorii pot alege între 7 extensii diferite, incluzând şi o tastatură GIF. Este permis controlul cursorului folosind tasta space, iar pentru mai multă flexibilitate a fost inclus şi un mod de utilizare pentru o singură mână.

Fleksy, populara tastatură de Android a trecut la versiunea 5.0

Pentru adăugarea unui grup de taste suplimentar accesăm colecţia de extensii trecând două degete peste ultimul rând de caractere din partea de sus a tastaturii. Este posibilă folosirea a până la 3 extensii simultan.

Fleksy 5.0 include noi teme de interfaţă, printre care şi selecţii inspirate de filmele Frozen şi The Hunger Games. În total avem la dispoziţie o colecţie 30 teme premium, ce include şi o temă de interfaţă care îşi schimbă culoarea în funcţie de aplicaţia rulată.

Tastatura Fleksy 5.0 poate fi achiziţionată vizitând magazinul Google Play.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult