Funcţii noi în aplicaţia Skype pentru Android

21.01.2016
Funcţii noi în aplicaţia Skype pentru Android

Skype pentru Android primeşte noi opţiuni pentru gestionarea apelurilor şi suport pentru deschiderea documentelor direct din interfaţa aplicaţiei.

Îmbunătăţind integrarea cu suita de aplicaţii Office, Microsoft a adăugat în aplicaţia Skype pentru Android suport pentru trimiterea documentelor către partenerii de discuţie fără a părăsi firul de conversaţie. Similar, selectarea documentelor primite folosind interfaţa touch are drept rezultat deschiderea fişierului respectiv în aplicaţia de editare instalată pe telefonul mobil.

Noua versiune Skype îmbunătăţeşte şi suportul pentru gestionarea apelurilor, utilizatorii având acum posibilitatea să programeze convorbirile importante în aplicaţia pentru calendar preferată, folosind opţiunea ˝Schedule a call„ listată în meniul principal.

Funcţii noi în aplicaţia Skype pentru Android

Pentru a beneficia de noile funcţii, puteţi instala cea mai recentă versiune Skype for Android vizitând pagina aplicaţiei din magazinul Google Play. Alternativ, dacă aplicaţia este deja instalată puteţi aştepta actualizarea automată la ultima versiune disponibilă.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult