Google activează funcționalitatea Magic Eraser și pentru posesorii de telefoane Galaxy

24.02.2023
Google activează funcționalitatea Magic Eraser și pentru posesorii de telefoane Galaxy

Anunțată de Google mai întâi ca o exclusivitate Pixel Fold, funcția Magic Eraser este acum disponibilă și pentru posesorii de telefoane Samsung Galaxy.

Concret, instrumentul Magic Eraser permite ștergerea oricărui obiect sau persoane din cadrul bun din câteva atingeri pe ecranul touch, obiectele respective fiind identificate și decupate automat folosind inteligența artificială. Între timp, funcționalitatea anunțată că o exclusivitate pentru telefoane Pixel este confirmată și pentru alte dispozitive, începând cu telefoane Galaxy, până la telefoane Android obișnuite și gama iPhone.

Cert este că marea „inovație” Google a fost deja plagiată și de alți producători smartphone (inclusiv Samsung), care au implementat propria versiune Eraser. De exemplu, Samsung are propriul său „Object Eraser ” care funcționează neașteptat de bine.

Deși, Google aduce caracteristica Magic Eraser pe toate telefoanele Android abonate la Google One, deja nu mai este clar dacă implementarea dezvoltatorului Android este cea mai performanță.

Începând de joi, Google a anunțat într-o postare oficială pe blog că funcția Magic Eraser va fi disponibilă pentru abonații Google One care folosesc aplicația Google Photos pe dispozitivele cu Android. Funcția va fi disponibilă și pentru utilizatorii iOS, împreună cu toți utilizatorii Pixel. Utilizatorii eligibili trebuie doar să accesezi aplicația Google Photos, noua funcție Magic apărând la secțiunea instruments a meniului de configurare. De asemenea, funcția Magic Eraser apare ca și comandă rapidă atunci când vizualizați imaginea în modul maximizat.

Concret, funcția Magic Eraser asigură identificarea și decupare automată a obiectelor potențial incomode din imaginea, rămânând doar să le bifați pe cele pe care le doriți eliminate. Mai mult, există și un mod de camuflaj, care realizează camuflarea obiectelor îndepărtate bun potrivind coloritul cu ambianța generală a pozei. Indiferent de opțiunea selectată, puteți reveni asupra modificărilor încercate, salvând doar rezultatul final.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult