Google aduce îmbunătăţiri aplicaţiei Clock pentru Android

Google aduce îmbunătăţiri aplicaţiei Clock pentru Android

Actualizată la versiunea 4.2, aplicaţia Clock pentru dispozitive cu Android primeşte câteva îmbunătăţiri importante, cum ar fi suport pentru creşterea graduală a volumului soneriei şi opţiune pentru setarea de alarme separate pe bază de cronometru.

Funcţie des întâlnită la alte aplicaţii pentru ceas din magazinul Play Store, suportul pentru ajustarea graduală a volumului soneriei spre a reduce disconfortul la trezirea de dimineaţă lipsea în cazul aplicaţiei Clock, preinstalată de Google pe majoritatea dispozitivelor cu sistem Android. În plus, putem seta tonuri de sonerie diferite pentru cronometru şi alarmele declanşate la ore prestabilite.

Aplicaţia a primit şi câteva optimizări la nivelul interfeţei, cum ar fi buton cu setări adiţionale fixat permanent şi bară de navigare transparentă pe dispozitivele compatibile. În plus, anumite butoane din interfaţă au acum o dimensiune mai mică.

Noua versiune Clock este disponibilă tuturor dispozitivelor echipate cu versiunea Android 4.4, sau mai nouă, actualizarea fiind livrată automat prin intermediul magazinului Play Store

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult