Google Chrome 21, oficial şi gata de download

Google Chrome 21, oficial şi gata de download

Google Chrome 21 tocmai a fost lansat oficial. Noua versiune vine cu optimizări pentru ecrane Retina Display şi setul de controale getUserMedia API, ce permite utilizarea webcam-ului, gamepad-uri şi microfon în aplicaţiile Web create pentru Google Chrome. Totodată, noul API face şi primii paşi către WebRTC, un standard de comunicaţie în timp real creat pentru convorbiri audio-video de mai bună calitate în mediul online.

Google Chrome 21, cu suport pentru ecrane Retina Display

Chrome 21 aduce funcţionalitate îmbunătăţită pentru serviciul Google Cloud Print, integrând opţiunile de printare relevante direct în fereastra de dialog Google print.

Puţinii norocoşi care deţin un sistem Apple Macintosh echipat cu noua generaţie de ecrane Retina Display au şi ei motive de bucurie, Chrome 21 venind cu optimizări ce îmbunătăţesc lizibilitatea textului afişat.

Google Chrome Download

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult