Google Chrome ne va lăsa să testăm orice aplicaţie din magazinul Web Store fără să o instalăm

29.11.2013
Google Chrome ne va lăsa să testăm orice aplicaţie din magazinul Web Store fără să o instalăm

Web browser-ul Chrome este pe cale să primească o funcţie extrem de utilă atunci când răsfoim magazinul Chrome Web Store în căutare de aplicaţii noi.

Aflat momentan la stadiul de experiment, suportul pentru aplicaţii ”efemere” ne va permite în cele din urmă să testăm orice titlu din Web Store înainte de a decide dacă merită sau nu instalat. Configuraţia web browser-ului nu va fi afectată în nici un fel, iar aplicaţiile testate nu primesc drepturi de acces decât asupra tab-ului deschis special pentru testare.

Prezentă deja într-un build preliminar Google Chrome, noua funcţie permite lansarea de aplicaţii web direct din pagina cu rezultate Google Search. Similar, în din magazinul Web Store este de ajuns să apăsăm butonul Launch prezentat în dreptul fiecărei selecţii. Aplicaţiile dorite le putem instala apoi folosind butonul Add, prezentat în loc de vechiul buton Install.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult