Google Maps a fost actualizat cu integrare Waze în timp real, din păcate nu şi în România

21.08.2013
Google Maps a fost actualizat cu integrare Waze în timp real, din păcate nu şi în România

Google a achiziţionat popularul serviciu de navigaţie şi avertizare rutieră Waze la începutul acestei veri, iar prima formă de interconectare cu propriile servicii a apărut odată cu versiunea 2.0 a aplicaţiilor Google Maps pentru Android şi iOS. Compania a anunţat că noua versiune Google Maps va folosi toate avertizările Waze, însă România nu este în primul val de ţări unde acesta va fi activ.

Noua aplicaţie Google Maps pentru Android şi iOS va oferi avertizări în timp real pentru evenimentele semnalizate de utilizatorii Waze, cum ar fi blocajele rutiere, accidentele, zonele în lucru şi altele. În acelaşi timp, utilizatorii Waze vor beneficia de o aplicaţie actualizată care va include serviciile Google Search, iar instrumentul Waze Map Editor va include Street View şi imagini din satelit.

Din păcate pentru noi, România nu face parte din primul val de ţări care vor beneficia de integrarea Waze din Google Maps. Aceasta va fi disponibilă pentru început doar în Argentina, Brazilia, Chile, Columbia, Ecuador, Elveţia, Franţa, Germania, Marea Britanie, Mexic, Panama, Peru şi Statele Unite, companie neoferind informaţii despre extinderea viitoare a integrării Waze.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News