Google Maps adaugă pe Android navigaţia către destinaţii multiple

30.06.2016
Google Maps adaugă pe Android navigaţia către destinaţii multiple

Google Maps a devenit o aplicaţie fără de care mulţi nu se pot lipsi, fiind o hartă a lumii pe care o poţi accesa în orice moment de oriunde. Aceasta nu numai că poate oferi indicaţii despre cum poţi ajunge la o anumită adresă, ci oferă şi trasee eficiente către anumite puncte de interes. Desigur, mulţi dintre utilizatori au nevoie de puţin mai mult decât trasee din punctul A către B, iar aplicaţia mobilă a dobândit în sfârşit capabilitatea de navigaţie către mai multe adrese.

Această funcţie este deja disponibilă de multă vreme în versiunea desktop a serviciului, fiind foarte utilă pentru cei care îşi plănuiesc vacanţe cu ajutorul Google Maps. Cei care se bazează pe hărţile de la Google pot acum fie să îşi plănuiască trasee înainte de a pleca la drum, adăugând trei, patru sau mai multe destinaţii pe un singur traseu, fie să adauge în timpul călătoriei noi opriri neplănuite. Interfaţa este extrem de simplă, fiecare destinaţie nouă putând fi adăugată apăsând noul buton „+” de sub cea mai depărtată destinaţie.

Momentan, destinaţiile multiple vor fi disponibile doar pe Android, pentru toţi cei care au făcut upgrade la versiunea 9.21 a aplicaţiei din Google Play Store. În cazul în care încă nu aveţi încă acces la această funcţie, chiar dacă sunteţi la cea mai nouă versiune, va trebui să mai aşteptaţi câteva zile până când Google va activa funcţia. Momentan nu există informaţii despre actualizarea versiunii pentru iOS, însă cu siguranţă aceasta va veni în lunile care urmează.

Citeşte şi Aplicaţia Google Maps, disponibilă de acum şi în versiune beta

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult
Recomandare video