Google Maps, disponibil cu mod de vizualizare offline pe Android

Google Maps, disponibil cu mod de vizualizare offline pe Android

Aplicaţia Google Maps pentru dispozitive Android a ajuns la o nouă versiune, ce include mod de navigare offline pentru hărţile Google, dar şi suport pentru orientarea cu ajutorul giroscopului în modul Street View.

Pentru a utiliza modul de navigare offline, este necesar să selectăm mai întâi porţiunile din hartă care de care avem nevoie, pentru ca acestea să fie copiate în memoria telefonului. După această etapă, hărţile Google Maps rămân accesibile oricând, cu condiţia să ne limităm la porţiunile de hartă marcate pentru utilizare offline.

Cu funcţia Compass Mode, ne putem orienta mult mai natural în modul Street View, îndreptând pur şi simplu telefonul spre direcţia în care dorim să privim.

Noua versiune Google Maps 6.3 poate fi descărcată din magazinul de aplicaţii Google Play şi instalată pe dispozitive cu utilizează minim versiunea 2.2 a sistemului de operare Android.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult