Google va lăsa web browserul Chrome fără una din funcţiile cele mai controversate

23.03.2016
Google va lăsa web browserul Chrome fără una din funcţiile cele mai controversate

Introdus acum 3 ani, când Goolge încă spera să aibă propriul sistem de operare pentru desktop iar Chrome părea să fie unealta perfectă pentru promovare, suportul pentru lansarea de aplicaţii Chrome OS va fi eliminat treptat din versiunile Google Chrome pntru Windows, Linux şi Apple.

Pentru început, modulul Chrome App Launcher fi îndepărtat cu ocazia unei actualizări ce va fi introdusă peste câteva săptămâni, tranziţia încheindu-se numai târziu de luna iulie. Aparent, singurul loc unde vom mai putea găsi meniul Chrome App Launcher va fi sistemul de operare Chrome OS, livrat pe câteva modele de laptopuri puţin costisitoare.

Împreună cu renunţarea la Chrome notification center, curăţenia pregătită ar trebui să redea web browserului Chrome măcar o parte din viteza pentru care a fost atât de apreciat la începuturile sale.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult