HBO Now disponibil acum şi pe alte platforme

17.07.2015
HBO Now disponibil acum şi pe alte platforme

HBO a anunţat serviciul plătit Now în parteneriat cu Apple, promiţând o prioadă de exclusivitate pentru dispozitivele companiei. Se pare că această înţelegere a expirat, iar HBO Now vine acum pe alte platforme. Pentru început, aplicaţia a fost lansată pe alte două magazine de aplicaţii, urmând să apară în viitor peste tot unde există suport pentru HBO Go.

Aplicaţia HBO Now este acum disponibilă pentru download de pe Google Play şi Amazon App Store. Pe Android, aceasta poate rula atât pe telefoane, cât şi pe tablete, în timp ce varianta pentru Amazon este dedicată tabletelor din seria Fire. Planul este ca serviciul Now să fie disponibil în curând inclusiv pe stick-uri HDMI precum Amazon Fire TV, Google Chromecast, console de jocuri şi alte tipuri de dispozitive de redare media conectate la televizor.

HBO Now este disponibil momentan doar în Statele Unite, unde a reuşit să ajungă aplicaţia de pe locul întâi în topul celor cu cele mai multe încasări pe iPad şi pe locul al doilea pe iPhone după prima lună de la lansare. Estimările BTIG sugerează că în acest moment există între 850.000 şi un milion de abonaţi la acest serviciu pe dispozitive mobile şi probabil că cifrele acestea se dublează dacă sunt luate în calcul şi abonamentele de pe Apple TV şi Cablevision, aducând în total venituri între 30 şi 50 de milioane de dolari lunar.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult