HTC Camera ajunge în Play Store, aduce EYE Experience pe seria One

12.11.2014
HTC Camera ajunge în Play Store, aduce EYE Experience pe seria One

HTC continuă lansările aplicaţiilor proprii pe Google Play Store. Cea mai recentă aplicaţie care se desparte de sistemul de operare pentru actualizări este HTC Camera, care vine în noua sa versiune şi cu noile funcţii „EYE Experience” pentru dispozitivele care au suport pentru acestea.

EYE Experience a debutat odată cu noul smartphone destinat amatorilor de autoportrete, HTC Desire EYE. Această nouă funcţie a aplicaţiei de fotografiere de la HTC oferă acces la Split Capture, care fotografiază cu ambele camere simultan, comandă vocală pentru captură, Face Fusion, Live Makeup, cât şi Crop Me In, care pune utilizatorul într-o imagine realizată cu senzorul de pe spatele telefonului.

Avantajul separării aplicaţiei de cameră de sistemul de operare este posibilitatea de a oferi actualizări mult mai uşor, folosind serverele Google. Acest lucru înseamnă că pentru a beneficia de cele mai recente funcţii pe care HTC le integrează în această aplicaţie, nu va mai fi nevoie de un update de software pentru întregul telefon, ci doar un patch „delta” care poate fi făcut automat de Play Store.

Dispozitivele compatibile cu funcţiile Eye sunt Desire Eye, HTC One M8, HTC One E8 şi HTC One M7. Compania taiwaneză avertizează însă utilizatorii că nu toate funcţiile avansate sunt disponibile pe aceste smartphone-uri, însă nu specifică exact ce este disponibil pentru fiecare în parte. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult