Încearcă Funny Photo Maker: poze amuzante cu un singur click

Încearcă Funny Photo Maker: poze amuzante cu un singur click

Funny Photo Maker este o aplicaţie de Windows (XP / Vista / 7) prin care poţi adăuga cadre şi efecte speciale fotografiilor tale cu un singur click.

Cadrele predefinite dau savoare portretelor banale şi le transformă în fotografii amuzante pe care prietenii le vor aprecia. Sau se vor prăpădi de râs pe seama lor. În orice caz, aplicaţia este recomandată tuturor celor care doresc să adauge un plus de savoare imaginilor, într-un timp scurt şi fără efort.

Funny Photo Maker

Practic, bagajul de cunoştinţe necesar pentru a utiliza această aplicaţie este unul minim. Nu trebuie decât să instalezi programul, să adaugi o poză (sau mai multe) în el şi să faci click pe cadrele şi efectele predefinite: Artistic, Frame şi Face fun.

Formatele suportate sunt BMP, JPG şi PNG.

După ce ai stabilit cadrul potrivit şi eşti mulţumit de cum arată imaginea, o poţi salva pe hard disk. Pentru asta, mergi la secţiunea Output şi alege opţiunea Export. Pentru a o găsi uşor ulterior, selectează şi locul unde să fie salvată pe hard.

Am fi apreciat şi prezenţa unei opţiuni de sharing în reţelele de socializare, din păcate acest lucru nu este disponibil în versiunea testată (1.0.0).

Pentru o aplicaţie 100% gratuită şi fără reclame, Funny Photo Maker merită o şansă. Nu vă grăbiţi să o criticaţi raportând-o la software-uri complexe precum Photoshop, personal o văd un instrument de divertisment excelent.

Faptul că este simplă şi nu oferă opţiuni avansate, o recomandă în special copiilor aflaţi la primul contact cu calculatorul. Tocmai pentru că nu există opţiuni de sharing direct pe Internet o face foarte sigură. Probabil că un director general sau un om important care ţine la o imagine sobră nu ar vrea să fie surprins de toată lumea într-o ipostază precum cea de mai jos.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News