iOS 7.0.2 este disponibil şi repară breşele de securitate din Lock Screen

27.09.2013
iOS 7.0.2 este disponibil şi repară breşele de securitate din Lock Screen

De la lansarea versiunii 7 a sistemului de operare iOS a trecut doar o săptămână, iar Apple deja a început să peticească găurile de securitate şi să repare problemele de stabilitate lansând actualizarea 7.0.2, care este destinată tuturor terminalelor care rulează iOS 7.

Proaspăta versiune este de fapt cea de-a doua actualizare, iOS 7.0.1 fiind destinat însă numai nou lansatelor iPhone 5S şi iPhone 5C şi reparând o problemă cu senzorul Touch ID în cazul primului împreună cu o incompatibilitate cu App Store în cazul ambelor.

iOS 7.0.2 repară două breşe de securitate importante, ambele prezente în Lock Screen. Prima permitea accesul la aplicaţia Photos şi, indirect, la agendă, iar cea de-a doua permitea apelarea oricărui număr de telefon din ecranul Emergency Call.

În afara acestor două breşe de securitate astupate acum, iOS 7.0.2  repară o problemă de stabilitate a browser-ului Safari şi le oferă utilizatorilor greci tastatura cu setări regionale în Lock Screen.

iOS 7.0.2 este o actualizare minoră, care are dimensiuni între 17 şi 20 MB în funcţie de terminal, şi care se instalează în regim Over the Air.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News