iOS 8.4 lansat oficial alături de Apple Music

01.07.2015
iOS 8.4 lansat oficial alături de Apple Music

iOS 8.4 a sosit în sfârşit, aducând odată cu el şi noul serviciu de streaming audio Apple Music. Acesta este integrat în sistemul de operare şi nu necesită descărcare separată. Practic, aplicaţia de muzică din iOS se transformă în Apple Music, oferind însă în continuare toate funcţiile de redare a melodiilor locale din trecut.

Apple Music este un serviciu plătit, însă compania doreşte ca toţi utilizatorii să încerce mai întâi funcţiile sale, înainte de a lua decizia finală în legătură cu acesta. Astfel, toţi cei care au o metodă de plată ataşată de cont pot opta pentru trei luni gratuite în care pot asculta toate melodiile disponibile pe Apple Music, îşi pot salva întreaga librărie de muzică pe serverele iCloud pentru a putea fi accesată de oriunde şi pot asculta posturi de radio prin internet exclusive precum Beats 1. Deşi în Statele Unite Apple Music costă 9,99 dolari pe lună, iar în restul Europei 9,99 euro, în România Apple cere doar 4,99 euro pentru abonament, ceea ce ar putea atrage mulţi utilizatori către serviciile sale.

În afară de introducerea noului serviciu de streaming, iOS 8.4 nu oferă prea multe detalii despre noutăţile pe care le aduce. Se pare că iBooks a fost „îmbunătăţit”, iar câteva probleme legate de sistemul de operare au fost corectate. Probabil că iOS 8.4 va fi ultima versiune majoră a sistemului de operare mobil de la Apple înainte de debutul noului iOS 9.0, iar majoritatea bug-urilor au fost rezolvate în cele opt luni de la debutul versiunii 8.0 din toamna anului trecut.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult