iOS 8.4.1 repară câteva probleme legate de Apple Music

14.08.2015
iOS 8.4.1 repară câteva probleme legate de Apple Music

Apple a lansat probabil ultimul update pentru iOS 8, îaninte de trecerea la iOS 9. Acesta aduce sistemul de operare la versiunea 8.4.1 si este dedicat reparării problemelor care au fost depistate în noul serviciu de streaming Apple Music. Majoritatea neajunsurilor celebre au fost reparate, inclusiv imposibilitatea de a activa iCloud Music Library, care afecta un număr foarte mare de utilizatori.

Toate dispozitivele compatibile cu iOS 8 pot face acest update fie prin intermediul unui computer folosind iTunes, fie direct de pe dispozitiv atât timp cât este conectat la o reţea WiFi şi are suficientă baterie pentru a porni instalarea. Lista de schimbări se referă exclusiv la modificări în aplicaţia Music şi ar trebui să aducă o utilizare mai confortabilă a serviciului de streaming Apple Music.

Pe lângă faptul că acum toţi utilizatorii ar trebui să poată activa iCloud Music Library, butonul „Love” pentru melodiile care sunt redate prin intermediul postului de radio Beats 1 ar trebui acum să funcţioneze. Cei care nu vedeau muzica adăugată de pe iTunes în listă pentru că aveau activată opţiunea „show offline music only” vor avea acum acces la toate melodiile stocate local, iar fiecare cântec poate fi acum adăugat într-un playlist, chiar dacă nu există alte playlist-uri deja existente. Câteva probleme legate de afişarea coperţii albumelor şi de serviciul Connect au fost rezolvate de asemenea.

iOS 8.4.1 este un upgrade minor şi pregăteşte probabil terenul pentru lansarea primei versiuni iOS 9, aşteptată în această toamnă. Dacă într-adevăr Apple va organiza un eveniment de lansare pe 9 septembrie, aşa cum afirmă zvonurile, este foarte posibil ca noul sistem de operare să fie lansat foarte aproape de această dată.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult