Live Score Addicts – toate noutăţile din fotbal, în timp real pe telefon

Live Score Addicts - toate noutăţile din fotbal, în timp real pe telefon

Live Score Addicts este o aplicaţie cu acces la informaţii din fotbal ce poate afişa alerte în timp real pe telefonul mobil, anunţând scorurile din meciuri şi ultimele detalii despre progresul echipelor preferate. Odată instalată pe smartphone sau tabletă, aplicaţia ne poate anunţa când un meci important este pe cale să înceapă şi ne ţine la curent cu golurile date. Putem paria pe scorul final chiar din interfaţa aplicaţiei, iar după finalul meciului avem posibilitatea să urmărim secvenţe video cu fazele interesante din joc.

Live Score Addicts - toate noutăţile din fotbal primite în timp real pe telefonul mobil

Disponibilă atât pentru smartphone-urile cu Android, cât şi pentru iPhone şi iPad aplicaţia Live Score Addicts necesită o scurtă configurare pentru a învăţa preferinţele noastre atât în materie de fotbal, cât şi strict legat de funcţionalitatea propriu-zisă a aplicaţiei.

Procesul constând în 6 paşi presupune alegerea ligilor din fotbalul românesc şi internaţional pe care dorim sa le urmărim. Mai departe avem posibilitatea să alegem echipele de fotbal individuale care ne interesează, atât locale cât şi din alte campionate. La final alegem echipele pentru care vrem să primim notificări. Notificările vor consta în anunţarea orei la care au loc meciurile şi a scorurilor în timp real.

Interfaţa Live Score Addicts este compusă din 5 ecrane principale, arătând lista meciurilor de ieri, cele programate pentru astăzi, meciurile de mâine şi cele programate pentru zilele următoare.

Live Score Addicts

Live Score Addicts – principalele facilităţi:

  • Oferă informaţii la zi pentru 300 de competiţii fotbalistice din întreaga lume, inclusiv din România
  • Echipele anunţate pentru fiecare meci (aceste informaţii sunt disponibile mai mult pentru meciurile din campionatele importante)
  • Lista golurilor, înlocuiri de jucători şi statistici pentru fiecare meci în parte
  • Sistem de notificări în timp real cu informaţi din fotbal, care pot fi personalizate în funcţie de echipe şi chiar meciurile individuale (de exemplu, poţi alege să fii notificat când începe un meci, când se termină meciul sau doar prima repriză, când se marchează etc.);
  • Rezumate video – poţi vedea golurile unui meci pe care l-ai ratat.

Live Score Addicts - secvenţe din meciurile jucate

La selectarea din listă a unui meci de fotbal care s-a jucat deja, Live Score Addicts ne prezintă  în ordine cronologică toate evenimentele importante: minutul la care s-a dat şi protagonistul fiecărui gol, cartonaşele acordate şi numele celor care le-au primit, înlocuirile de jucători şi minutele de prelungire jucate la finalul fiecărei reprize. În funcţie de meci, putem urmări şi secvenţe video cu fazele interesante din joc.

Dacă meciul încă nu s-a jucat, avem posibilitatea să fixăm o alarmă cu ora de începere a jocului şi chiar să pariem asupra rezultatului final. Şi aici putem urmări reportaje video, cum ar fi conferinţe de presă şi declaraţi date de jucători înaintea meciului.

Live Score Addicts este una dintre cele mai complete aplicaţii de Live Score şi chiar depăşeşte sfera acestui gen de aplicaţii. În plus, este gratuită, existând doar o foarte mică reclamă care nu deranjează.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult