Microsoft a lansat Climatology pentru Android si Windows Phone

14.07.2014
Microsoft a lansat Climatology pentru Android si Windows Phone

Microsoft a lansat Climatology, o nouă aplicaţie dedicată sistemelor de operare Android si Windows Phone. Aceasta oferă informaţii despre vreme folosind harta lumii, însă nu va înlocui alte aplicaţii de pe piaţă.

Climatology este destinată celor care au nevoie de informaţii specifice despre clima dintr-o anumită ţară, însă nu celor care doresc să cunoască temperatura sau condiţiile meteorologice din prezent. Poţi afla astfel temperatura medie pentru fiecare lună în funcţie de ţară, numărul mediu de zile ploioase şi procentul de lumina solară din fiecare lună. Datele din aplicaţie sunt înregistrate de o echipă dedicată de cercetători din cadrul Microsoft, iar utilizatorii pot contribui cu feedback pe baza informaţiilor sau a funcţionalităţii, direct din aplicaţie.

Climatology Android

Momentan Climatology este disponibil pe Google Play Store şi Windows Phone Store şi este gratuit, iar informaţii despre lansarea sa pe alte platforme mobile nu au fost oferite. Această aplicaţie pare mai degrabă să fie un experiment decât un produs pe care Microsoft ar dori să îl dezvolte în viitor.  

Urmărește Go4IT.ro pe Google News