Microsoft a lansat Office 2016 Preview şi pentru Windows 10

08.07.2015
Microsoft a lansat Office 2016 Preview şi pentru Windows 10

Cu mai puţin de o lună rămasă până ce Windows 10 ar trebui să fie pus la dispoziţia utilizatorilor în versiune finală, Microsoft oferă spre testare membrilor înrolaţi în programul Windows Insider o ediţie Office 2016 preview compatibilă cu sistemul de operare Windows 10.

Trebuie spus că Microsoft a lansat deja o versiune Office 2016 Preview în luna mai 2015, însă aceasta nu conţinea toate noutăţile prezente în ediţia pentru Windows 10 anunţată acum. Decalajul a fost între timp corectat cu o nouă actualizare, anunţată în urmă cu câteva zile.

Microsoft a lansat Office 2016 Preview în versiune pentru Windows 10

Simultan cu introducerea noii versiuni Office 2016 preview în programul de testare Windows Insider, Microsoft a lansat şi alte câteva build-uri de test pentru Windows 10, semnalând faptul că pregătirile pentru debutul oficial al noii versiuni Windows au intrat într-o etapă accelerată.

Cu toate acestea, declaraţiile venite din partea oficialilor companiei rămân ezitante, sugerând că varianta RTM (release to manufacturing)  nu va reprezenta nici pe departe forma finală a sistemului Windows 10, ci doar o variantă finisată. Rămâne de văzut dacă nu cumva în efortul de a sincroniza lansările celor două produse Microsoft va folosi aceeaşi tactică şi pentru Office 2016, lansând un pachet de aplicaţii în formă aproape finală.

Între timp, cei care doresc să testeze noua versiune Office 2016 Preview, compatibilă cu Windows 10, pot descărca kit-ul de instalare vizitând acest link.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult