Microsoft a lansat Windows 10 Mobile Anniversary Update

17.08.2016
Microsoft a lansat Windows 10 Mobile Anniversary Update

În ciuda faptului că versiunea pentru mobile a lui Windows 10 s-a lansat în urmă cu doar câteva luni, Microsoft a lansat Anniversary Update şi pentru această platformă. Având în vedere că Windows 10 Mobile nu a primit atât de multă atenţie în ultima vreme, este surprinzător că această actualizare vine atât de repede după cea pentru PC-uri, adăugând majoritatea funcţiilor importante şi pe telefoanele mobile.

Cei care dispun de smartphone-uri echipate cu Windows 10, pot acum să caute update-ul Anniversary prin meniul de setări al telefonului. În cazul în care acesta nu apare, este posibil să dureze câteva zile până când acesta este aprobat pentru toate regiunile şi pentru toţi operatorii telecom.

Printre funcţiile importante pe care Windows 10 Mobile Anniversary Update le va adăuga se numără posibilitatea de a controla redarea de muzică direct din ecranul de blocare, un nou buton pentru camera foto tot pe acest ecran, în timp ce setările rapide din centrul de notificări au fost îmbunătiţite. Acestea pot fi reorganizate după bunul plac al utilizatorului, iar notificările sunt acum afişate diferit. Nu în ultimul rând, notificările pot fi sincronizate între telefon şi computer, dacă ambele dispozitive rulează Windows 10 Anniversary Update.

Actualizarea este disponibilă gratuit tuturor celor care deţin smartphone-uri compatibile cu Windows 10 Mobile.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult